Suna la numarul 0766 658 573 ori 0756 684 728 pentru informatii sau rezervari REZERVA

Despre noi

Misiunea Diamond

Ne-am propus sa ridicam Saloanele Domeniului Diamond in topul celor mai preferate saloane de evenimente din Galati. Spatiile de capacitati diferite, menul variat si preparat de profesionisti, serviciile adiacente complete si flexibilitatea noastra la cerintele clientilor ne sprijina in acest sens. Ne-am asumat aceasta misiune pentru ca este importanta pentru noi multumirea clientilor nostri.

Saloanele Diamond

Locatiile Diamond

Pentru saloanele noi ale domeniului, am ales ca locatie Strada Pictor Isser nr. 2, usor accesibila si in acelasi timp suficient de departe de cartierele locuite, astfel incat clientii nostri sa se simta confortabil si sa se poata distra. Restaurantul Diamond, deja consacrat la nivel de Galati, situat in Micro 17, in cadrul complexului, ofera aceeasi atmosfera intima.

Echipa Diamond

Managementul este asigurat de persoane cu experienta in servicii adresate persoanelor fizice si juridice. Ne-am angajat profesionisti in domeniul gastronomiei pentru a putea crea pentru clientii nostri menuri variate, cu cele mai proaspete, mai fine si mai sofisticate ingrediente. Am ales ospatarii dupa zambet si suflet si dupa capacitatea de a observa rapid nevoile clientilor nostri.

Valorile Diamond

Flexibilitate:

Pentru ca ne intereseaza sa ne adaptam cerintelor fiecarui client astfel incat sa se simta cu adevarat foarte bine cand organizam un eveniment pentru dansul, suntem flexibili in privinta tuturor aspectelor care pot fi modificate si anume:

  • ne adaptam bugetului pe care si-l doreste clientul
  • chiar daca menul este variat, suntem deschisi la alte sugestii
  • putem organiza evenimente cu design personalizat

Calitate:

Suntem adeptii unei inalte calitati atat din punct de vedere gastronomic cat si din punct de vedere estetic.

Profesionalism:

Consideram profesionalismul ca fiind unul din cele mai importante aspecte in momentul in care esti implicat in servicii adresate populatiei. Cand iti tratezi clientii cu profesionalism, acestia vor fi cu adevarat multumiti si vor reveni.

Va asteptam cu drag la Domeniul Diamond!