Suna la numarul 0766 658 573 ori 0756 684 728 pentru informatii sau rezervari REZERVA

Saloane evenimente

Ne mandrim cu cele 3 saloane nou construite de pe Domeniul Diamond, amenajate cu atentie la detalii, stilizate prin accesorii moderne si sofisticate.

Domeniul Diamond, situat in Galati, pe Str. Pictor Isser, nr. 2, intr-o zona usor accesibila si in acelasi timp suficient de indepartata de zonele locuite, include:

Salonul Noir


saloane evenimente Galati - Salon Noir Domeniul Diamond cu aranjament alb cu negru 1
Salonul Noir, o simfonie de alb si negru, cu un design aparte, o imbinare perfecta intre lux, eleganta, arhitectura si stil, are o capacitate de 350 de locuri.

L-am conceput special pentru clientii care isi doresc sa organizeze un eveniment sofisticat, elegant, de clasa inalta. Este locul ideal pentru o nunta eleganta, pentru cina festiva din cadrul unui eveniment business sau pentru un Revelion rafinat.

Pentru a vizualiza in detaliu salonul Noir si a alege varianta potrivita pentru dumneavoastra in ce priveste combinatia de nuante in care se poate amenaja pentru evenimentul pe care doriti sa il organizati, dati click pe butonul de mai jos:

Citeste mai mult

 

Salonul Silver

saloane evenimente Galati - Salon Silver Domeniul Diamond cu aranjament nunta alb cu rosu1

Salonul Silver, foarte luminos, realizat printr-o imbinare perfecta intre alb si argintiu, are o capacitate de 220 de locuri.

Este conceput special pentru clientii care isi doresc sa organizeze un eveniment elegant si prietenos. Este alegerea potrivita pentru o nunta, o petrecere mai deosebita, pentru un botez sau un eveniment business.

Pentru a vizualiza in detaliu salonul Silver si a alege varianta potrivita pentru dumneavoastra in ce priveste combinatia de nuante in care se poate amenaja pentru evenimentul pe care doriti sa il organizati, dati click pe butonul de mai jos:

Citeste mai mult

 

Salonul Gold

saloane evenimente Galati - Salon Gold Domeniul Diamond cu aranjament violet

Salonul Gold, amenajat cu bun gust intr-o combinatie de culori in care predomina caldura auriului, are o capacitate de 120 de locuri.

L-am creat special pentru clientii care isi doresc sa organizeze un eveniment elegant si intim. Este locul ideal pentru organizarea unui botez, a unei aniversari, a nuntii de argint sau a unei cine festive din cadrul unui eveniment organizat de o companie.

Pentru a vizualiza in detaliu salonul Gold si a alege varianta potrivita pentru dumneavoastra in ce priveste combinatia de nuante in care se poate amenaja pentru evenimentul pe care doriti sa il organizati, dati click pe butonul de mai jos:

Citeste mai mult

 

 


In curand, pentru clientii nostri, vom amenaja un cort pentru evenimente:

Cortul pentru evenimente

saloane evenimente galati - cort evenimente

Cortul pentru evenimente – in curand, pentru clientii nostri, vom amenaja un cort pentru evenimente unde vom imbina eleganta cu bunul gust si rafinamentul cu care v-am obisnuit deja

Citeste mai mult